Vorige Artikel 4 van 51 Volgende

Vakantiesluiting

Wegens vakantie tot 15 augustus kunnen er op dit moment geen bestellingen geplaatst worden. Uiteraard staan wij na onze vakantie weer voor u klaar. We hopen u dan terug te zien in onze webshop.

Gastenboek

Nicole Foppen: Gisteren voor de tweede keer een geboortestoeltje van jullie ontvangen. Levering was goed en netjes verpakt. Jullie stoeltjes zijn zo leuk en betaalbaar dat ik ze graag als kraamcadeau geef . Zoals het er nu naar uitziet zal ik er dit jaar nog 1 bij jullie bestellen.

Nick: Na de geboorte van onze kleine, wilde ik mijn vrouw verrassen met iets bijzonders. Nou... dat is gelukt dankzij jullie. Ze was helemaal overrompeld. Bedankt dat jullie er zijn. We gaan zeker vaker bij jullie bestellen.

Sietske: Wauw........ wat is de kapstok gaaf geworden!!! Zo blij mee. Enorm bedankt, hier gaan we echt van genieten.

Merel: Fantastisch, wat weten jullie ons steeds weer te verassen. Telkens weer een groot succes. We verheugen ons er steeds weer op om het de 🍒 verse ouders te geven. Wij kijken nergens anders meer, alleen jullie tellen nog als het om een kraamcadeau gaat. Toppers

Meer berichten

© 2015 - 2022 NaamKado & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wegens vakantie kunnen er op dit moment geen bestellingen geplaatst worden. Uiteraard is de webshop na onze vakantie weer geopend. We hopen u dan terug te zien!