Ophangen van de groeimeters, kapstokken, wandborden, geboorte- en naamborden

Omdat de groeimeters en kapstokken daadwerkelijk gebruikt worden door uw kind, moeten deze veilig en stevig aan de muur bevestigd worden. Ophanghaakjes heeft dan ook niet onze voorkeur, omdat de kans bestaat dat uw kind de groeimeter of kapstok van de muur afstoot. daarom worden de groeimeters en kapstokken geleverd zonder ophanghaakjes.

U kunt ze het beste ophangen door gaatjes door de groeimeter of kapstok te boren en zo stevig aan de muur te bevestigen. 

Omdat u ook kunt kiezen voor een andere wijze van ophangen, worden de groeimeters, kapstokken, maar ook de geboorte- en naamborden (die ook neer gezet kunnen worden) geleverd zonder boorgaatjes. Wanneer u graag wilt dat wij de boorgaatjes al aanbrengen, geef dit dan in tijdens het bestelproces, onder "opmerkingen".

Gastenboek

Nicole Foppen: Gisteren voor de tweede keer een geboortestoeltje van jullie ontvangen. Levering was goed en netjes verpakt. Jullie stoeltjes zijn zo leuk en betaalbaar dat ik ze graag als kraamcadeau geef . Zoals het er nu naar uitziet zal ik er dit jaar nog 1 bij jullie bestellen.

Nick: Na de geboorte van onze kleine, wilde ik mijn vrouw verrassen met iets bijzonders. Nou... dat is gelukt dankzij jullie. Ze was helemaal overrompeld. Bedankt dat jullie er zijn. We gaan zeker vaker bij jullie bestellen.

Sietske: Wauw........ wat is de kapstok gaaf geworden!!! Zo blij mee. Enorm bedankt, hier gaan we echt van genieten.

Merel: Fantastisch, wat weten jullie ons steeds weer te verassen. Telkens weer een groot succes. We verheugen ons er steeds weer op om het de 🍒 verse ouders te geven. Wij kijken nergens anders meer, alleen jullie tellen nog als het om een kraamcadeau gaat. Toppers

Meer berichten

© 2015 - 2023 NaamKado & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel